Onze klanten

Avans Hogeschool
Mozaïek Wonen
Gemeente Nieuwkoop
AOC Oost
Amarant Groep
Nuts Services

De HRM-processen en procesmanagementaanpak van Sensus-methode wordt binnen allerlei organisaties toegepast, van groot tot klein. Hieronder de ervaringen van enkele gebruikers van de Sensus-methode. Zij delen graag hun ervaringen met u!

Wat onze klanten zeggen

Zij vertellen u graag meer over ons!

“De aanpak van de Sensus-methode is zeer geschikt om medewerkers inzicht te geven en te betrekken bij de werkprocessen en de organisatie als geheel. Bovendien ben ik erg tevreden over de ondersteuning van consultant Hans Bloemen! Ik merk nu dat de medewerkers inzicht hebben in de processen en het nut ervan inzien, dus we zijn op de goede weg.”

Arine van Duijvenvoorde

Adviseur ICT en AO, Woonstichting SSW

Als Omnia Wonen het heeft over de klant optimaal bedienen, dan gaat het over sneller, beter, goedkoper, innovatiever, flexibeler en duurzamer. En dat allemaal tegelijkertijd. “Het mooie van procesgericht werken is dat je over afdelingen en organisaties heen kijkt. Alleen op deze manier werken maakt het mogelijk zo goed samen te werken met onze ketenpartners. Want we hebben veel inzicht en overzicht om te kunnen sturen.”

Mark Drost

Procesmanager Bouwen en Onderhouden, Omnia Wonen

“Het is belangrijk de processen visueel te maken voor de gebruikers. Daardoor wordt direct duidelijk waar de pijnpunten zitten en kunnen we meteen een verbeterslag maken. We zijn begonnen met het Declaratieproces, wat nu digitaal verloopt en dus een andere werkwijze vereist. Hier kunnen we direct winst behalen.”

Daan Broekman

Gemeente Haarlemmermeer

Wilt u meer weten?

Neem contact op