Mailingcyclus Continu verbeteren met Lean

Ontvang praktische informatie over Continue Verbeteren met Lean in deze zevendelige mailingcyclus inclusief whitepapers over het continue verbeteren van uw organisatie.  Geen theoretische verhandelingen maar een praktische handleiding over deze verbeteraanpak gebaseerd op Lean.

N

Wekelijks gratis whitepaper over continu verbeteren

N

Stap voor stap zelf aan de slag met Lean/DMAIC

N

Praktische tips en instrumenten

Continu Verbeteren met Lean

Wilt u alles weten over het verbeteren van uw processen en organisatie? Sensus-methode biedt een gratis mailingcyclus van zeven mailings inclusief whitepapers aan over continu verbeteren met Lean en de Sensus-methode. Deze verbeteraanpak is gebaseerd op Lean. Geen theoretische verhandelingen over dát u en wát u moet verbeteren, maar een praktische handleiding in zeven duidelijke stappen.

Wat kunt u van ons verwachten?

We geven u onze visie op verbetermogelijkheden, praktische tips en reiken u instrumenten aan om aan de slag te gaan. U krijgt van ons dus een handreiking om het proces van continu verbeteren op te starten en te verankeren in uw organisatie.

Bent u nog niet toe aan processen verbeteren, maar wilt u ze eerst beschrijven? We hebben ook een mailingcylcus over Processen beschrijven.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend de mailingcyclus Continu verbeteren van Sensus-methode.

 

Laat ons weten wat u ervan vindt

Privacy

Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.